fbpx

Tips voor het starten met bezorging

We zien tegenwoordig steeds meer ondernemingen beginnen met het bezorgen van hun maaltijden. We hebben hieronder een aantal tips opgeschreven die je kunnen helpen wanneer je wil gaan beginnen met bezorgen.
Tip 1. Maak gebruik van sociale media. Hierop kan je je zichtbaarheid vergroten en je gasten laten weten dat jullie gebruik maken van bezorging. Maak bijvoorbeeld foto’s of video’s van gerechten. Verder is het ook handig om je locatie aan te zetten en hashtags te gebruiken. Zo kunnen gasten je makkelijker vinden.
Tip 2. Kies de juiste technologie. Door gebruik te maken van de juiste technologieën kan je de gegevens van je gasten inzetten om een betere band te creëren. Je kan de gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van de voorkeuren en het klanttraject verbeteren.
Tip 3. Communiceer actief met je gasten. Hiermee bedoelen we dat het belangrijk is om je algemene informatie up-to-date te houden. Denk hierbij onder andere aan je openingstijden, betaalmogelijkheden, bezorggebied en telefoonnummer.
Tip 4. Maak een keuze van je assortiment, wat je wil bezorgen? Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de vraag van je doelgroep. Daarnaast kan je kijken naar de concurrentie en zo onderscheidende maaltijden aanbieden in je bezorggebied. Kijk bij de keuze van je assortiment ook of je de kwaliteit kan waarborgen wanneer je het bezorgt.
Tip 5. Kies je bezorggebied. Bepaal in welke gebieden jij wil gaan bezorgen. Baseer deze keuze op je doelgroep, concurrentie en het assortiment dat je wil bezorgen.
Tip 6. Houd rekening met de veiligheid. Laat duidelijk aan je gasten weten welke voorzorgsmaatregelen er worden genomen. Zo kan je onder andere laten weten dat bezorgers een mondkapje dragen en de bezorging en betaling contactloos verloopt.
Tip 7. Maak je producten aantrekkelijk. Zorg ervoor dat je producten er attractief uitzien. Doordat je online ‘gekozen’ moet worden door gasten, is het belangrijk dat je producten online goed uitkomen. Probeer je identiteit en de kwaliteit goed uit te stralen.
Lees onze gehele blog over Bezorgplatform hier!

https://social.tippr.nl/tips-voor-het-starten-met-bezorging

Laatste artikelen

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...

TOPPR van Mei: Viktor Vurens – Buck Bar Kitchen

TOPPR van Mei: Viktor Vurens - Buck Bar Kitchen uit Boskoop. “Door zelf met gasten allergieën te bespreken, voelen zij zich gezien en gehoord, en verkleint het de kans op fouten in de keuken.”
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg