fbpx

Tof concept aan de haak geslagen

Bij Zauo tillen ze de farm to table basis naar een hoger level. Dit Japanse restaurant geeft haar gasten de mogelijkheid om zelf met de hengel uit te gooien en het diner aan de haak te slaan. Super tof concept, omdat de gast nu ook echt deelneemt aan het avondeten. Restaurants willen steeds vaker een echte beleving bieden, vooral omdat het één van de weinige dingen is waarin een zaak zich kan onderscheiden van de rest. Horeca professionals blijven zoeken naar unieke concepten, om de onderneming naar een hoger level te tillen voor zichzelf en voor de gast.

https://social.tippr.nl/tof-concept-aan-de-haak-geslagen

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg