De raindrop cake komt oorspronkelijk uit Japan (mizu shingen mochi) en lijkt op een waterdruppel. De cake is helemaal transparant en lijkt bijna een illusie. Het recept is heel secuur ontwikkeld om de cake zo kristalhelder mogelijk te maken. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er gebruik gemaakt van speciaal agar poeder dat alleen in Japan verkrijgbaar is (reisje naar Japan?). Verder wordt de cake geserveerd met een zoete melassesiroop (Kuromitsu) en kinako: geroosterd sojameel om in te dompelen. Heel bijzonder!
TOPPR: Raindrop cake
https://social.tippr.nl/toppr-raindrop-cake
Laatste artikelen
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
6 Tips om je te onderscheiden met thee
TIPPR-team - 0
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.