De raindrop cake komt oorspronkelijk uit Japan (mizu shingen mochi) en lijkt op een waterdruppel. De cake is helemaal transparant en lijkt bijna een illusie. Het recept is heel secuur ontwikkeld om de cake zo kristalhelder mogelijk te maken. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er gebruik gemaakt van speciaal agar poeder dat alleen in Japan verkrijgbaar is (reisje naar Japan?). Verder wordt de cake geserveerd met een zoete melassesiroop (Kuromitsu) en kinako: geroosterd sojameel om in te dompelen. Heel bijzonder!
TOPPR: Raindrop cake
https://social.tippr.nl/toppr-raindrop-cake
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.