fbpx

Trend 1: Gezond Dr*nken

De huidige generatie wordt steeds bewuster van wat zij consumeren. In de groeiende golf van Gen Z en Millenials is het drankenlandschap zich steeds verder aan het transformeren in een plek waar bewust genieten de hoofdrol speelt.

Met de No/Low trend van vorig jaar zijn er stappen gezet richting deze transformatie. Steeds verder ontwikkelt deze trends zich.

Met de komst van elixers en botanische drankjes kan je de gasten wel een stimulans of een vitale boost aanbieden. Deze drankjes worden samengesteld met wortels, kruiden of botanische ingrediënten die een stimulerende werking kunnen bereiken. Cacao, Gember of Kurkuma kunnen ingrediënten zijn, maar ook onbekende ingredienten zoals Yerba of Ashwagandha kunnen gebruikt worden in een elixer.

Wil je meer weten over Gezond Dr*nken in jouw Horeca zaak? Klik dan hier!

https://social.tippr.nl/trend-1-gezond-dr-nken

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Ice Cappuccino

J.J.Darboven Naast verschillende warme dranken biedt J.J.Darboven ook een verrassend en verfrissend Ice Cappuccino concept aan. Tijdens warme zomerdagen mag J.J.Darboven Ice Cappuccino niet ontbreken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg