Op de horecava zagen we al dat het de nieuwe voedseltrend van 2018 gaat worden; bierbrood. Want net als vele producten, mag ook een brood in deze tijd wat meer karakter hebben. Bierbrood is een perfecte snack voor op de borrelkaart in combinatie lekker dipjes. Maar ook naast de soep of als sandwich is het bierbrood heel erg geschikt en nét weer even smaakvoller dan normaal brood. Door het bostel van een verschillende biersoort toe te voegen, smaakt elk bierbrood anders. Daarnaast worden resten van het bierproces gebruikt waardoor het maken van bierbrood ook nog eens duurzaam is! Lekker, trending en duurzaam. Topcombi als je het ons vraagt.
TREND: Bierbrood
https://social.tippr.nl/trend-bierbrood
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Trend
Negroni Sbagliato
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.