Op de horecava zagen we al dat het de nieuwe voedseltrend van 2018 gaat worden; bierbrood. Want net als vele producten, mag ook een brood in deze tijd wat meer karakter hebben. Bierbrood is een perfecte snack voor op de borrelkaart in combinatie lekker dipjes. Maar ook naast de soep of als sandwich is het bierbrood heel erg geschikt en nét weer even smaakvoller dan normaal brood. Door het bostel van een verschillende biersoort toe te voegen, smaakt elk bierbrood anders. Daarnaast worden resten van het bierproces gebruikt waardoor het maken van bierbrood ook nog eens duurzaam is! Lekker, trending en duurzaam. Topcombi als je het ons vraagt.
TREND: Bierbrood
https://social.tippr.nl/trend-bierbrood
Laatste artikelen
Partner in warme dranken
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
J.J. Darboven Classics is het huismerk van J.J. Darboven, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 155 jaar ervaring in het koffiebranden, zorgen wij ervoor...
Duurzame Reiniging in de Horeca
TIPPR-team - 0
Ecolab - MAXX Synbiotic
Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Trend
Boost je Horeca Omzet in de Rustige Januari Maand
Januari staat bekend als een rustige maand in de horeca. Na de drukke feestdagen lijken veel gasten even een pauze...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.