fbpx

TREND: Blauw alg croissant

In Amerika brengen ze elk jaar op 30 januari een ode aan het heerlijke Franse broodje; de croissant. Dat is meer dan terecht aangezien de croissant enorm veelzijdig kan zijn. In Australië lopen ze hier al op voor bij bijvoorbeeld The BAM BAM Bakehouse en gebruiken ze croissantjes als basis voor hamburgers, sandwiches en gebakjes. Wil je met jouw horecabedrijf in Nederland een voorloper zijn op deze trend? Zet dan een paar croissant-creaties op je menu! Een leuke tip is de groen-blauwe alg croissant. Ook wel de zeemeerminnen croissant. De Bam Bam Bakehouse kwam begin januari met de creatie en het internet barste los. De croissant is gevuld met échte algen. De groen-blauwe algen staan bekend als een superfood en worden steeds populairder; rijkelijk gevuld is met vitamine B en ijzer. Ook blijken de algen te zorgen voor een sterker immuunsysteem en een goede stofwisseling. En dat maakt het boterachtige croissantje nóg aantrekkelijker, en gezond als je de kleurstoffen niet meerekent.

Bron & Foto: Famme

https://social.tippr.nl/trend-blauw-alg-croissant

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Ice Cappuccino

J.J.Darboven Naast verschillende warme dranken biedt J.J.Darboven ook een verrassend en verfrissend Ice Cappuccino concept aan. Tijdens warme zomerdagen mag J.J.Darboven Ice Cappuccino niet ontbreken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg