fbpx

TREND: Blauw alg croissant

In Amerika brengen ze elk jaar op 30 januari een ode aan het heerlijke Franse broodje; de croissant. Dat is meer dan terecht aangezien de croissant enorm veelzijdig kan zijn. In Australië lopen ze hier al op voor bij bijvoorbeeld The BAM BAM Bakehouse en gebruiken ze croissantjes als basis voor hamburgers, sandwiches en gebakjes. Wil je met jouw horecabedrijf in Nederland een voorloper zijn op deze trend? Zet dan een paar croissant-creaties op je menu! Een leuke tip is de groen-blauwe alg croissant. Ook wel de zeemeerminnen croissant. De Bam Bam Bakehouse kwam begin januari met de creatie en het internet barste los. De croissant is gevuld met échte algen. De groen-blauwe algen staan bekend als een superfood en worden steeds populairder; rijkelijk gevuld is met vitamine B en ijzer. Ook blijken de algen te zorgen voor een sterker immuunsysteem en een goede stofwisseling. En dat maakt het boterachtige croissantje nóg aantrekkelijker, en gezond als je de kleurstoffen niet meerekent.

Bron & Foto: Famme

https://social.tippr.nl/trend-blauw-alg-croissant

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg