fbpx

TREND: Chicken in a cone

In Amerika lijken ze het elke keer weer voor elkaar te krijgen de gekste combi’s te creëren, en alhoewel deze in een korte tijd vaak naar ons kikkerlandje overvliegen, lieten de hartige hoorntjes nog even op zich wachten. Toch zien we ze nu combinatie van gefrituurde kipstukjes geserveerd in een hoorntje steeds vaker in Nederland op de menukaart verschijnen. De hoorn zoals we hem kennen is niet langer alleen bedoeld om te vullen met allerlei soorten ijs of room, mar maakt nu zijn intrede voor de hartige combi’s. Erg leuk om eens mee te experimenteren met deze combinatie van zoet en hartig. Ook kun je met de garnering spelen door soms de wafel in een lekkere maplesirup te dompelen en andere keren juist met een blaadje sla en een plakje tomaat. Niets is te gek voor de hoorntjes-hype!

Media

https://social.tippr.nl/trend-chicken-in-a-cone

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg