fbpx

TREND: Chicken in a cone

In Amerika lijken ze het elke keer weer voor elkaar te krijgen de gekste combi’s te creëren, en alhoewel deze in een korte tijd vaak naar ons kikkerlandje overvliegen, lieten de hartige hoorntjes nog even op zich wachten. Toch zien we ze nu combinatie van gefrituurde kipstukjes geserveerd in een hoorntje steeds vaker in Nederland op de menukaart verschijnen. De hoorn zoals we hem kennen is niet langer alleen bedoeld om te vullen met allerlei soorten ijs of room, mar maakt nu zijn intrede voor de hartige combi’s. Erg leuk om eens mee te experimenteren met deze combinatie van zoet en hartig. Ook kun je met de garnering spelen door soms de wafel in een lekkere maplesirup te dompelen en andere keren juist met een blaadje sla en een plakje tomaat. Niets is te gek voor de hoorntjes-hype!

Media

https://social.tippr.nl/trend-chicken-in-a-cone

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg