fbpx

TREND: Crossushi

Mashups zijn razend populair de laatste tijd; door het combineren van verschillende trending producten en gerechten, die eigenlijk niet in dezelfde categorie horen, worden de meest gekke Instagramhits geboren. Na de cruffins (croissant-muffin) en cronuts (croissant-donut) vliegt er een nieuwe mashup het internet over: de Crossushi. Je raadt het al; croissant-sushi. De sushi croissant kan bijvoorbeeld worden gevuld met wasabi, een stukje nori, ingemaakte gember en Noorse gerookte zalm. Daarna wordt het bestrooid met zout, sesamzaad en kleine stukjes zeewier voordat het de oven in gaat. En natuurlijk niet te vergeten; als de crossushi de over uit rolt hem met sojasaus te serveren.

Bron & Fotocredits: Famme

https://social.tippr.nl/trend-crossushi

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg