fbpx

TREND: Crossushi

Mashups zijn razend populair de laatste tijd; door het combineren van verschillende trending producten en gerechten, die eigenlijk niet in dezelfde categorie horen, worden de meest gekke Instagramhits geboren. Na de cruffins (croissant-muffin) en cronuts (croissant-donut) vliegt er een nieuwe mashup het internet over: de Crossushi. Je raadt het al; croissant-sushi. De sushi croissant kan bijvoorbeeld worden gevuld met wasabi, een stukje nori, ingemaakte gember en Noorse gerookte zalm. Daarna wordt het bestrooid met zout, sesamzaad en kleine stukjes zeewier voordat het de oven in gaat. En natuurlijk niet te vergeten; als de crossushi de over uit rolt hem met sojasaus te serveren.

Bron & Fotocredits: Famme

https://social.tippr.nl/trend-crossushi

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg