fbpx

TREND: Crossushi

Mashups zijn razend populair de laatste tijd; door het combineren van verschillende trending producten en gerechten, die eigenlijk niet in dezelfde categorie horen, worden de meest gekke Instagramhits geboren. Na de cruffins (croissant-muffin) en cronuts (croissant-donut) vliegt er een nieuwe mashup het internet over: de Crossushi. Je raadt het al; croissant-sushi. De sushi croissant kan bijvoorbeeld worden gevuld met wasabi, een stukje nori, ingemaakte gember en Noorse gerookte zalm. Daarna wordt het bestrooid met zout, sesamzaad en kleine stukjes zeewier voordat het de oven in gaat. En natuurlijk niet te vergeten; als de crossushi de over uit rolt hem met sojasaus te serveren.

Bron & Fotocredits: Famme

https://social.tippr.nl/trend-crossushi

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg