fbpx

TREND: Garlic Ice Cream

Op verschillende plaatsen in de wereld is knoflook (garlic) zo een favoriet, dat het niet alleen in hartige maaltijden wordt verwerkt, maar ook door het ijs!

Deze grote populariteit van knoflook is tegenwoordig ook af te lezen aan de festivals, die overal op de wereld worden gehouden omdat daar steeds vaker Garlic Ice Cream kraampjes tevoorschijn komen.

Dit artikel verder lezen in de app?Garlic Ice Cream komt meestal in combinatie met de smaken vanille en chocolade, waardoor de knoflooksmaak minder intens is. Gedacht achter het knoflookijs is dat het gezond is.

Zo bevat het vitamine C, vitamine B6 en magnesium. Het is verder een echte smaakmaker en nog een voordeel: er zitten maar weinig calorieën in.

Leuk idee dus om eens te experimenteren met Garlic Ice Cream in jouw horeca zaak! Misschien wel een tip om een pepermuntje te serveren na het dessert;).

Bron: AD.nl

Voor meer TIPPS over verschillende smaken ijs, klik hier!

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.