Tea is trending en er komen steeds meer smaken en manieren van presenteren. Zo heb je een speciale theekaart die per theesmaak beschrijft waar deze vandaan komt. Zo leert de gast over de oorsprong van de thee, maar ook in welke omstandigheden de thee geplukt werd. Een theekaart kan daarvoor een goede uitkomst bieden. Daarnaast is het bijna een gegeven aan het worden dat er een duurzaamheidslabel zit aan producten en dus ook aan de thee. Ook de bio-thee is een opkomende trend en daarnaast worden superfoods steeds meer in thee gebruikt. Hardlopers van het moment zijn verse gemberthee, matcha thee (groen poeder van vermalen Japanse theebladeren) en nog steeds blijft de verse muntthee een populaire.
Trending met thee
https://social.tippr.nl/trending-met-thee
Laatste artikelen
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!
TIPPR-team - 0
Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Trend
Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype
In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.