fbpx

Trending: natuurwijnen

In grote steden als New York, Berlijn en Londen is het al jaren een trend: natuurwijn. Ook in Nederland staat het steeds vaker op de kaart; voornamelijk bij jonge, hippe restaurants. Natuurwijnen zijn hip en happening. Bij proeverijen is het belangrijk op welke dag die valt, want volgens de biodynamische kalender van Maria Thun hebben we te maken met root, fruit, earth and leaf days. Dus let daarbij op als je de wijn serveert. Neem bijvoorbeeld de henin blancs en de subtiele licht rode wijnen.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/trending-natuurwijnen

Laatste artikelen

Alle restaurants uit de MICHELIN Gids Nederland 2024

Hier is de volledige lijst van de drie-, twee- en éénsterrenrestaurants in Nederland, gebaseerd op de MICHELIN Gids Nederland 2024. Lid worden van de...

MICHELIN Gids Nederland 2024: 10 Nieuwe Sterren en de Groene Toekomst van Gastronomie

Tijdens de langverwachte MICHELIN Gids Ceremonie 2024, gehouden in het MECC Maastricht, werden de Nederlandse sterren bekendgemaakt. Dit jaar werden 10 nieuwe restaurants bekroond...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg