fbpx

Trending: natuurwijnen

In grote steden als New York, Berlijn en Londen is het al jaren een trend: natuurwijn. Ook in Nederland staat het steeds vaker op de kaart; voornamelijk bij jonge, hippe restaurants. Natuurwijnen zijn hip en happening. Bij proeverijen is het belangrijk op welke dag die valt, want volgens de biodynamische kalender van Maria Thun hebben we te maken met root, fruit, earth and leaf days. Dus let daarbij op als je de wijn serveert. Neem bijvoorbeeld de henin blancs en de subtiele licht rode wijnen.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/trending-natuurwijnen

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg