fbpx

Trending: natuurwijnen

In grote steden als New York, Berlijn en Londen is het al jaren een trend: natuurwijn. Ook in Nederland staat het steeds vaker op de kaart; voornamelijk bij jonge, hippe restaurants. Natuurwijnen zijn hip en happening. Bij proeverijen is het belangrijk op welke dag die valt, want volgens de biodynamische kalender van Maria Thun hebben we te maken met root, fruit, earth and leaf days. Dus let daarbij op als je de wijn serveert. Neem bijvoorbeeld de henin blancs en de subtiele licht rode wijnen.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/trending-natuurwijnen

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg