Bij uitbreiden denkt men snel aan een extra locatie of extra ruimte creëren, maar je kunt ook op andere manieren uitbreiden. Het zou immers zonde zijn dat, wanneer jouw concept aanslaat, je het niet verder uitrolt. Uitbreiden kan namelijk ook door middel van een boek! Een kookboek, handleiding, bijbel van al jouw gerechten. Don’t worry: gasten blijven natuurlijk wel terugkomen. Het is juist tof om hen een kijkje in jouw brein en jouw passie te geven! Het uitbreiden betekent dus niet dat je een extra locatie moet openen; je kunt ook een boek schrijven over jouw zaak met al je bijzondere gerechten erin. Constante kwaliteit is heel erg belangrijk, zeker als je een concept wil door ontwikkelen.
Uitbreiden zonder extra ruimte
https://social.tippr.nl/uitbreiden-zonder-extra-ruimte
Laatste artikelen
Succesvol Verkopen in de Foodservice B2B: Conversie, Awareness en Onderbouwde Strategieën
TIPPR-team - 0
De foodservice-markt verandert razendsnel. Horecaondernemers kopen anders in, oriënteren zich online en verwachten van hun leveranciers meer dan alleen een goed product. Wie vandaag...
Waarom McDonald’s beter traint dan veel MICHELIN sterrenrestaurants – en wat jij daarvan kunt leren
TIPPR-team - 0
De Michelin-sterren van 2025 zijn bekend en de culinaire wereld praat over chefs, sterren en verfijning. Maar achter die glans schuilt een groeiende uitdaging...
Insight
Omakase, Chef’s Menu of Chef’s Table
Niet iedereen weet wat Omakase is. Misschien heb je het wel eens gehoord in Amsterdam, waar het inmiddels een hippe...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.