fbpx

Van het bos tot op je bord

Steeds meer mensen eten wild. Er is gebleken dat mensen tegenwoordig namelijk liever een stukje vers, puur en onbewerkt scharrelvlees eten dan het bewerkte vlees uit de supermarktschappen. Richting het najaar wachten de echte wild-liefhebbers jaarlijks ongeduldig op de start van het wildseizoen. Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Iets wat niet gek is, aangezien wild erg geschikt is voor feestelijke en spectaculaire gerechten. In principe kun je het hele jaar verschillende soorten wild serveren, maar het vastgestelde wildseizoen is van 15 oktober tot 31 december. De verschillende stukken wild hebben uiteenlopende smaken en en voegen vaak een extra dimensie toe aan je najaarsgerechten. Tijd om op jacht te gaan dus!

https://social.tippr.nl/van-het-bos-tot-op-je-bord

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg