fbpx

Van het bos tot op je bord

Steeds meer mensen eten wild. Er is gebleken dat mensen tegenwoordig namelijk liever een stukje vers, puur en onbewerkt scharrelvlees eten dan het bewerkte vlees uit de supermarktschappen. Richting het najaar wachten de echte wild-liefhebbers jaarlijks ongeduldig op de start van het wildseizoen. Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Iets wat niet gek is, aangezien wild erg geschikt is voor feestelijke en spectaculaire gerechten. In principe kun je het hele jaar verschillende soorten wild serveren, maar het vastgestelde wildseizoen is van 15 oktober tot 31 december. De verschillende stukken wild hebben uiteenlopende smaken en en voegen vaak een extra dimensie toe aan je najaarsgerechten. Tijd om op jacht te gaan dus!

https://social.tippr.nl/van-het-bos-tot-op-je-bord

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg