fbpx

Vintage bockbier

Bockbierfans opgelet! Al een aantal jaar brengen diverse brouwers oudere vintage bockbieren op de markt. Waarom? Nou, omdat de smaak dus fantastisch kan ontwikkelen. Zo vermindert de hopbitterheid en moutbitterheid in het eerste jaar en maken deze twee plaats voor waanzinnige aroma’s en smaak van zwart fruit zoals bramen en bosbes, maar ook de smaak van pruimen. Klinkt goed hè? De karamel komt verder naar voren en verandert bovendien in port-, cognac- en sherrytonen. De bockbieren worden intenser van smaak, mede ook door de afname van koolzuur en het ontstaan van een zachte, ronde nasmaak.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/vintage-bockbier

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg