fbpx

Vlees VS vega

Meer groenten en minder vlees: dat is beter voor het milieu. Wil je milieuvriendelijke eiwitrijke voedingsmiddelen serveren, kies dan plantaardige producten, zoals peulvruchten, noten en groenteburgers. Laat lamsvlees en rundvlees staan, want die hebben de meeste milieu-impact.
Van alle vleessoorten heeft kip de laagste milieubelasting. Kaas heeft een grotere klimaatimpact dan je denkt! Het is vergelijkbaar met rundergehakt en lamsgehakt. Wees dus zuinig met kaas als alternatief voor vlees.

Bron: Milieu Centraal

https://social.tippr.nl/vlees-vs-vega

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg