fbpx

Vlees VS vega

Meer groenten en minder vlees: dat is beter voor het milieu. Wil je milieuvriendelijke eiwitrijke voedingsmiddelen serveren, kies dan plantaardige producten, zoals peulvruchten, noten en groenteburgers. Laat lamsvlees en rundvlees staan, want die hebben de meeste milieu-impact.
Van alle vleessoorten heeft kip de laagste milieubelasting. Kaas heeft een grotere klimaatimpact dan je denkt! Het is vergelijkbaar met rundergehakt en lamsgehakt. Wees dus zuinig met kaas als alternatief voor vlees.

Bron: Milieu Centraal

https://social.tippr.nl/vlees-vs-vega

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg