fbpx

Vlees VS vega

Meer groenten en minder vlees: dat is beter voor het milieu. Wil je milieuvriendelijke eiwitrijke voedingsmiddelen serveren, kies dan plantaardige producten, zoals peulvruchten, noten en groenteburgers. Laat lamsvlees en rundvlees staan, want die hebben de meeste milieu-impact.
Van alle vleessoorten heeft kip de laagste milieubelasting. Kaas heeft een grotere klimaatimpact dan je denkt! Het is vergelijkbaar met rundergehakt en lamsgehakt. Wees dus zuinig met kaas als alternatief voor vlees.

Bron: Milieu Centraal

https://social.tippr.nl/vlees-vs-vega

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg