fbpx

Volle, romige kaas met een romige rode wijn

Hoe maak je nu de perfecte kaasplank? Heerlijk voor na het eten of gewoon voor bij de borrel. Kaas is zo uiteenlopend qua smaak, dat het wel zo handig is om ook de juiste match te maken. Ook qua wijnen.

Vandaag in de hoofdrol: volle, romige kazen
Skaepsrond wordt gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, maar lijkt qua uiterlijk op camembert. De smaak van deze zachte kaas is heel anders: mild en volromig, met op de achtergrond een hint van amandel. Een rijpe, lichtzoete Vacherin Mont d’Or smaakt ook ontzettend goed. Deze smeuïge koemelkkaas wordt naarmate hij langer rijpt zelfs geheel vloeibaar.
Welke wijn serveer je erbij? Romig rood, zoals SaintÉmilion, of wit met een hint van toast, bijvoorbeeld Chassagne-Montrachet.

Bron: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/volle-romige-kaas-met-een-romige-rode-wijn

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg