fbpx

Vriesband vermindert de smaak en kleur van vlees

Zie je kleine sneeuwvlokken in je zipper of tupperware? Dan is het eten hoogstwaarschijnlijk niet meer lekker om te serveren. Deze sneeuwvlokken noem je ook wel vriesbrand. Watermoleculen kruipen, doordat ze in contact zijn gekomen met lucht, uit het eten en veranderen in ijskristallen. Het kan dus wel eens voorgekomen zijn dat je mooie, rode steak veranderd is in een deprimerende, grijze steak en je varkenshaas eerder bruin is dan roze. Het eten is dan misschien nog wel safe om te eten, maar het verliest wel z’n textuur en smaak. Jouw gasten zullen om dit vlees helaas niet staan te springen.

https://social.tippr.nl/vriesband-vermindert-de-smaak-en-kleur-van-vlees

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg