fbpx

Vriesband vermindert de smaak en kleur van vlees

Zie je kleine sneeuwvlokken in je zipper of tupperware? Dan is het eten hoogstwaarschijnlijk niet meer lekker om te serveren. Deze sneeuwvlokken noem je ook wel vriesbrand. Watermoleculen kruipen, doordat ze in contact zijn gekomen met lucht, uit het eten en veranderen in ijskristallen. Het kan dus wel eens voorgekomen zijn dat je mooie, rode steak veranderd is in een deprimerende, grijze steak en je varkenshaas eerder bruin is dan roze. Het eten is dan misschien nog wel safe om te eten, maar het verliest wel z’n textuur en smaak. Jouw gasten zullen om dit vlees helaas niet staan te springen.

https://social.tippr.nl/vriesband-vermindert-de-smaak-en-kleur-van-vlees

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg