Parttime medewerkers zijn over het algemeen goedkoper. Om deze reden worden er vaker jonge krachten aangenomen door horeca ondernemers. Toch hebben jonge parttime medewerkers vaak te weinig ervaring. Het vak verstaan, overzicht houden en behoeftes aanvoelen. Dat is ervaring. De ene tafel wilt op de ene manier behandeld worden en de andere tafel op de andere manier. Dat voelt een ervaren team aan en daar kan het dan kundig op inspelen. Jeugd mist vaak de kennis en kunde nog. Met ervaren fulltime werknemers ontstaat er een sterker team dat beter op elkaar is ingespeeld en dat merkt de gast maar al te goed.
Waarom alleen maar fulltimers?
https://social.tippr.nl/waarom-alleen-maar-fulltimers
Laatste artikelen
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!
TIPPR-team - 0
Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Insight
Pestogeheimen…
Pesto is veel meer dan een simpele saus, het is een stukje Italiaanse culinaire traditie, boordevol smaak en geschiedenis. Van...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.