fbpx

Waarom alleen maar fulltimers?

Parttime medewerkers zijn over het algemeen goedkoper. Om deze reden worden er vaker jonge krachten aangenomen door horeca ondernemers. Toch hebben jonge parttime medewerkers vaak te weinig ervaring. Het vak verstaan, overzicht houden en behoeftes aanvoelen. Dat is ervaring. De ene tafel wilt op de ene manier behandeld worden en de andere tafel op de andere manier. Dat voelt een ervaren team aan en daar kan het dan kundig op inspelen. Jeugd mist vaak de kennis en kunde nog. Met ervaren fulltime werknemers ontstaat er een sterker team dat beter op elkaar is ingespeeld en dat merkt de gast maar al te goed.

https://social.tippr.nl/waarom-alleen-maar-fulltimers

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg