fbpx

Waarom alleen maar fulltimers?

Parttime medewerkers zijn over het algemeen goedkoper. Om deze reden worden er vaker jonge krachten aangenomen door horeca ondernemers. Toch hebben jonge parttime medewerkers vaak te weinig ervaring. Het vak verstaan, overzicht houden en behoeftes aanvoelen. Dat is ervaring. De ene tafel wilt op de ene manier behandeld worden en de andere tafel op de andere manier. Dat voelt een ervaren team aan en daar kan het dan kundig op inspelen. Jeugd mist vaak de kennis en kunde nog. Met ervaren fulltime werknemers ontstaat er een sterker team dat beter op elkaar is ingespeeld en dat merkt de gast maar al te goed.

https://social.tippr.nl/waarom-alleen-maar-fulltimers

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg