fbpx

Waarom is speciaalbier onmisbaar voor de horeca?

We kunnen er haast niet over ophouden hoe trending speciaal bier is. Speciaalbier is mega booming en de meest exotische smaken veroveren inmiddels de wereld. Er lijkt nog lang geen einde aan te komen dus wij kunnen alleen maar zeggen dat we zin hebben in het speciaalbier avontuur. De tijd van bier drinken enkel omdat het makkelijk de hele avond wegdrinkt, is echt voorbij. De gast wil rustig genieten van een speciaalbier met een uitgekiend smaakpallet. Beleving staat voorop en een goed verhaal achter het etiket helpen daarbij. Zorg er daarom voor dat je de speciaalbieren die je serveert goed kent. Zorg voor een stukje storytelling.

Foto via www.craftbeer.com

https://social.tippr.nl/waarom-is-speciaalbier-onmisbaar-voor-de-horeca

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg