fbpx

Waarom ziet zuurdesem er zo gezellig oerachtig uit?

Zuurdesembrood ziet er vaak uit als oerbrood. Vreselijk lekker en watertandend. Zuurdesembrood is het allereerste soort brood ooit. En men maar denken dat het weer een nieuw, hip soort brood is. In de dagen v贸贸r gist, werd brood gemaakt met alleen meel en water. Het ontbreken van gist zorgt er daarom voor dat zuurdesembrood steviger is. Brood zonder gist heeft veel meer tijd nodig om te rijzen. Let goed op als je een zuurdesembrood koopt. Sommige winkels en bakkers noemen het zuurdesem omdat het zuur smaakt, niet omdat het zonder gist is gemaakt. Heel weinig bakkers maken vandaag de dag nog hun eigen zuurdesem, omdat het eenvoudigweg te veel werk is. Let er dus op wanneer je zuurdesem koopt dat deze niet te zuur is.

https://social.tippr.nl/waarom-ziet-zuurdesem-er-zo-gezellig-oerachtig-uit

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg