fbpx

Wanneer serveer je bruisend tafelwater?

Tafelwater serveren, easy peasy. Het is ook niet moeilijk, maar je kunt er wel voor zorgen dat het soort water nét iets beter bij de gerechten past. Bruisend tafelwater is levendig en fris.Het wekt de eetlust op en is dus ideaal bij het aperitief. Het koolzuur verhoogt de zuurtegraad van het water, wat voor een uitgesproken smaaksensatie zorgt. Behalve als aperitief kun je dit type tafelwater ook goed combineren met pittige gerechten of gerechten met een hoge zuurtegraad.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wanneer-serveer-je-bruisend-tafelwater

Laatste artikelen

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg