fbpx

Wanneer serveer je bruisend tafelwater?

Tafelwater serveren, easy peasy. Het is ook niet moeilijk, maar je kunt er wel voor zorgen dat het soort water nét iets beter bij de gerechten past. Bruisend tafelwater is levendig en fris.Het wekt de eetlust op en is dus ideaal bij het aperitief. Het koolzuur verhoogt de zuurtegraad van het water, wat voor een uitgesproken smaaksensatie zorgt. Behalve als aperitief kun je dit type tafelwater ook goed combineren met pittige gerechten of gerechten met een hoge zuurtegraad.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wanneer-serveer-je-bruisend-tafelwater

Laatste artikelen

Lekker500 top 50 restaurants

De Lekker500 is een toonaangevende Nederlandse restaurantgids die jaarlijks de 500 beste restaurants van het land beoordeelt en rangschikt. In de editie van Lekker500 2025 zijn...

Waarom Salsa’s een Must Zijn op de Menukaart

Salsa’s zijn een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan elk menu, en steeds meer ondernemers ontdekken hun potentieel. Of het nu gaat om frisse, fruitige...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg