fbpx

Wanneer serveer je plat tafelwater?

Tafelwater serveren, easy peasy. Het is ook niet moeilijk, maar je kunt er wel voor zorgen dat het soort water nét iets beter bij de gerechten past. Plat tafelwater past namelijk uitstekend bij gerechten die vol en uitgesproken zijn. Plat tafelwater bevat namelijk geen koolzuur, waardoor de natuurlijke smaak van het water het beste tot zijn recht komt. Niet bruisend tafelwater stimuleert onder andere de smaakpapillen en het neutraliseert zure en bittere smaken. Chaudfontaine niet bruisend tafelwater is de ideale afsluiter van de avond en combineert goed met een smaakvol dessert

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/wanneer-serveer-je-plat-tafelwater

Laatste artikelen

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg