fbpx

Wat kun je als horecaondernemer tegen stress doen?

Juist in de horeca staan beleving, gezelligheid en goede service centraal. Tijd besteden aan teamvorming en bijvoorbeeld gezamenlijk de roosters opstellen, zorgt voor collegialiteit en een goede sfeer. En dat is een belangrijke buffer tegen stress. Zie jouw personeel als investering en niet alleen als kostenpost. Zet jouw top team centraal en juist daardoor zal je bedrijf beter gaan draaien. Dat is een gezonde instelling en zal je zeker verder brengen als team en als bedrijf.

https://social.tippr.nl/wat-kun-je-als-horecaondernemer-tegen-stress-doen

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg