fbpx

Wat kun je als horecaondernemer tegen stress doen?

Juist in de horeca staan beleving, gezelligheid en goede service centraal. Tijd besteden aan teamvorming en bijvoorbeeld gezamenlijk de roosters opstellen, zorgt voor collegialiteit en een goede sfeer. En dat is een belangrijke buffer tegen stress. Zie jouw personeel als investering en niet alleen als kostenpost. Zet jouw top team centraal en juist daardoor zal je bedrijf beter gaan draaien. Dat is een gezonde instelling en zal je zeker verder brengen als team en als bedrijf.

https://social.tippr.nl/wat-kun-je-als-horecaondernemer-tegen-stress-doen

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg