fbpx

Wat te doen met currypoeder?

Curry is een verzamelnaam voor kruidige gerechten, gemaakt in romige sauzen. Als het goed is bereid, is het onweerstaanbaar lekker! Curry kwam altijd al veel voor in Aziatische landen als Thailand, Indonesië en Singapore. De groene curry, rode curry, Massaman curry kennen jullie vast al allemaal! Ze verschillen door de ingrediënten waar ze van zijn gemaakt. En die curry’s, die komen in vele vormen. De bekendste vorm van curry is de poeder. Deze wordt gebruikt voor gerechten uit het Indische subcontinent. Curry poeder is een goede basis voor saus of stoofpot en ook een fijne smaakmaker om je vlees mee te kruiden.

Bron: ELLE Eten / Foto: Simply Recipes

https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-currypoeder

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg