We gooien vrijwel al het fruit in de blender. Smoothies zijn zowel in de winter als in de zomer heel gezond en verfrissend. Watermeloen wordt meestal in stukken gegeten, maar vergeet niet dat er nog meerderen wegen zijn die je met jouw geliefde watermeloen kunt bewandelen. Verfrissend met dit warme weer blijft toch wel een koele gazpacho. Schuif de cliché-gazpacho’s eens aan de kant en maak er een van watermeloen én tomaten. Lekker zoetig, fris voor de zomer en heerlijk voor de gasten. Houd je een beetje over voor jezelf?
Wat te doen met een watermeloen (PART 4)
https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-een-watermeloen-part-4
Laatste artikelen
Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype
TIPPR-team - 0
In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
TIPPR-team - 0
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.