We gooien vrijwel al het fruit in de blender. Smoothies zijn zowel in de winter als in de zomer heel gezond en verfrissend. Watermeloen wordt meestal in stukken gegeten, maar vergeet niet dat er nog meerderen wegen zijn die je met jouw geliefde watermeloen kunt bewandelen. Verfrissend met dit warme weer blijft toch wel een koele gazpacho. Schuif de cliché-gazpacho’s eens aan de kant en maak er een van watermeloen én tomaten. Lekker zoetig, fris voor de zomer en heerlijk voor de gasten. Houd je een beetje over voor jezelf?
Wat te doen met een watermeloen (PART 4)
https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-een-watermeloen-part-4
Laatste artikelen
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Chipotle & Bell Pepper Salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.