fbpx

Wat te doen met een watermeloen (PART 4)

We gooien vrijwel al het fruit in de blender. Smoothies zijn zowel in de winter als in de zomer heel gezond en verfrissend. Watermeloen wordt meestal in stukken gegeten, maar vergeet niet dat er nog meerderen wegen zijn die je met jouw geliefde watermeloen kunt bewandelen. Verfrissend met dit warme weer blijft toch wel een koele gazpacho. Schuif de cliché-gazpacho’s eens aan de kant en maak er een van watermeloen én tomaten. Lekker zoetig, fris voor de zomer en heerlijk voor de gasten. Houd je een beetje over voor jezelf?

https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-een-watermeloen-part-4

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg