fbpx

Water besparen via de toiletten

Zoetwater en drinkwater zijn een steeds schaarser goed. Binnen de horecabranche wordt hier dan ook steeds meer aandacht aan gegeven. Wist je dat met 1 druk op de knop tot wel 10 liter water kan worden verspild? De zuivering van ons drinkwater kost veel energie. Daarnaast is het reinigingsproces een langdurig proces om het water onder andere virusvrij te maken en veroorzaakt het oppompen van grondwater voor uitdroging van onze natuur.

Als horecaondernemer is het goed om te weten dat ongeveer 30% van het watergebruik komt van gasten die het toilet doorspoelen. Door kritisch na te denken over jouw toiletruimte en het toiletgebruik van jouw gasten, zou je tot wel 250.000 liter drinkwater per jaar kunnen besparen.

Tekst inspiratie: Biocompact

https://social.tippr.nl/water-besparen-via-de-toiletten

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg