Voedselverspilling tegengaan staat inmiddels hoog op de lijst. Er wordt steeds meer gekeken naar de hoeveelheid productieafval om zo nieuwe manieren te bedenken om voedselverspilling tegen te gaan. Door precies te weten waar de meeste verspilling is creëer je data waarmee je betere keuzes kunt maken in het menu. Als je bijvoorbeeld een zeebaars inkoopt maar deze niet van kop tot staart te verwerkt, dan is erg zonde. Probeer al je productieafval te wegen en op basis daarvan te kijken of gerechten aangepast moeten worden.
Weeg je productieafval
https://social.tippr.nl/weeg-je-productieafval
Laatste artikelen
Tips: Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten...
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.