Voedselverspilling tegengaan staat inmiddels hoog op de lijst. Er wordt steeds meer gekeken naar de hoeveelheid productieafval om zo nieuwe manieren te bedenken om voedselverspilling tegen te gaan. Door precies te weten waar de meeste verspilling is creëer je data waarmee je betere keuzes kunt maken in het menu. Als je bijvoorbeeld een zeebaars inkoopt maar deze niet van kop tot staart te verwerkt, dan is erg zonde. Probeer al je productieafval te wegen en op basis daarvan te kijken of gerechten aangepast moeten worden.
Weeg je productieafval
https://social.tippr.nl/weeg-je-productieafval
Laatste artikelen
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!
TIPPR-team - 0
Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Insight
Pestogeheimen…
Pesto is veel meer dan een simpele saus, het is een stukje Italiaanse culinaire traditie, boordevol smaak en geschiedenis. Van...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.