fbpx

Weeg je productieafval

Voedselverspilling tegengaan staat inmiddels hoog op de lijst. Er wordt steeds meer gekeken naar de hoeveelheid productieafval om zo nieuwe manieren te bedenken om voedselverspilling tegen te gaan. Door precies te weten waar de meeste verspilling is creëer je data waarmee je betere keuzes kunt maken in het menu. Als je bijvoorbeeld een zeebaars inkoopt maar deze niet van kop tot staart te verwerkt, dan is erg zonde. Probeer al je productieafval te wegen en op basis daarvan te kijken of gerechten aangepast moeten worden.

https://social.tippr.nl/weeg-je-productieafval

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg