fbpx

Het beste weizen, nu in 20L fust – Bier & cO

Het veelgeprezen Weihenstephaner Hefeweissbier (RateBeer score: 98/100) van ’s werelds oudste brouwerij Weihenstephan is nu ook verkrijgbaar in 20L fust via Bier & cO.

Download de TIPPR-app?Weizenbier, dat ook wel geschreven wordt als Weißbier/Weissbier, betekent in het Duits letterlijk ‘tarwebier’. Minimaal 50% tot 70% van het moutbeslag moet volgens de traditie uit tarwemout bestaan, en dat proef je! 

Tarwe geeft namelijk een volle en romige smaak met banaanaroma’s van de typische gist. Ook geeft het de bekende frisse (soms licht-zurige) doordrinkbaarheid. Het alcoholpercentage ligt rond de 5%, en de gist schenk je mee: dat geeft net dat beetje extra aan de smaak!

Nu kan jij jouw gasten verrassen met een heerlijk getapte Weihenstephan! Weihenstephaner Hefeweissbier laat zich als enige hefeweizen goed op fust tappen zonder compensatorkraan en is door de scherpe inkoopprijs en zeer margerijk bier.

Er is bijpassend glaswerk beschikbaar in de vorm van de originele Stephani glazen. Perfect voor jouw gasten op het terras!

Interesse? Neem contact op met je bierspecialist van Bier & cO of onze Customer Service via bestellingen@bierenco.nl of telefonisch via 020 480 2015.

Gratis Sample? Klik hier

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.