fbpx

Wel of niet meedoen met Groupon?

Mensen met kortingsbonnen zijn de meest kritische gasten. Ze schieten op alles en het is niet eens zeker dat ze daarna nog eens terugkomen. Sommige mensen hoppen van aanbieding naar aanbieding. Natuurlijk begrijpelijk, want voordelig uiteten is altijd mooi meegenomen. Maar toch hebben restaurant liever de liefhebbers die graag komen eten. Zij zijn niet uit op kortingsbonnen. Ze komen voor jou, omdat ze jouw zaak het geld waard vinden. Daarnaast ben je met een aanbieding via Groupon al snel 50 procent van je winst kwijt en dat is wat veel horeca professionals niet zo happy maakt. Maar toch trekt Groupon een hoop extra mensen. Het is dus de afweging die je moet maken wat jij liever wilt en wat voor jouw omzet gunstig is.

https://social.tippr.nl/wel-of-niet-meedoen-met-groupon

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg