fbpx

Werk in avondshifts – gasten

Om te vermijden dat je tafels kwijt bent aan gasten die uren blijven hangen zonder al te veel te bestellen kan je wellicht ervoor kiezen om in shifts te werken.

Begin om 17u en maak shifts van 2, 2.5, of zelfs 3 uur. Gasten kunnen dan kiezen in welk tijdslot ze willen komen eten, maar weten ook dat ze na een bepaalde tijd plaats moeten maken voor een nieuwe ronde. Zet erbij dat als gasten langer zouden willen blijven hangen, ze het best het laatste tijdslot kunnen kiezen.

Zo heeft restaurant Bo Nam gecommuniceerd dat zij zullen werken met tijdslot van 17u, 19u en 21u. Daarnaast houden zij het restaurant dicht tijdens de lunch maar zullen wel voorzien van bestellingen en take away. Voorlopig nemen ze ook nog geen reserveringen aan voor het terras aangezien het weer nog snel omslaat.

Tekst en foto credits: Bo Nam

https://social.tippr.nl/werk-in-avondshifts-gasten

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg