fbpx

Werk in avondshifts – gasten

Om te vermijden dat je tafels kwijt bent aan gasten die uren blijven hangen zonder al te veel te bestellen kan je wellicht ervoor kiezen om in shifts te werken.

Begin om 17u en maak shifts van 2, 2.5, of zelfs 3 uur. Gasten kunnen dan kiezen in welk tijdslot ze willen komen eten, maar weten ook dat ze na een bepaalde tijd plaats moeten maken voor een nieuwe ronde. Zet erbij dat als gasten langer zouden willen blijven hangen, ze het best het laatste tijdslot kunnen kiezen.

Zo heeft restaurant Bo Nam gecommuniceerd dat zij zullen werken met tijdslot van 17u, 19u en 21u. Daarnaast houden zij het restaurant dicht tijdens de lunch maar zullen wel voorzien van bestellingen en take away. Voorlopig nemen ze ook nog geen reserveringen aan voor het terras aangezien het weer nog snel omslaat.

Tekst en foto credits: Bo Nam

https://social.tippr.nl/werk-in-avondshifts-gasten

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg