Super cool concept: brand de naam van je restaurant in het stuk vlees dat je serveert. In Nederland is dit concept nog niet zo bekend, maar het is zeker iets om te proberen. Je kunt jouw stuk vlees dus echt personaliseren. Ook kun je bijvoorbeeld erin branden hoe hij gebakken is.
When branding meets branding
https://social.tippr.nl/when-branding-meets-branding
Laatste artikelen
Forecast Report 2025
TIPPR-team - 0
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Forecast Report 2025
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.