fbpx

When branding meets branding

Super cool concept: brand de naam van je restaurant in het stuk vlees dat je serveert. In Nederland is dit concept nog niet zo bekend, maar het is zeker iets om te proberen. Je kunt jouw stuk vlees dus echt personaliseren. Ook kun je bijvoorbeeld erin branden hoe hij gebakken is.

https://social.tippr.nl/when-branding-meets-branding

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg