fbpx

Wijn per fles of per glas?

De meeste gasten bestellen flessen. Met nieuwe ‘hulpmiddelen’ als Coravin zijn ook de duurdere wijnen probleemloos per glas te schenken, beamen alle sommeliers. Coravin is een heel handig om de exclusievere wijnen te schenken zonder bederfrisico. Wissel je wijnen per glas elke vijf tot zes weken met het menu. Diversiteit is belangrijk voor de wijnkaart en open wijnen. Als goede sommelier heb je vrijwel geen waste met open wijnen en je laat gasten nog eens wat nieuws proeven.

Bron: Foodbrigade / Foto: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/wijn-per-fles-of-per-glas

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg