fbpx

Wijn per fles of per glas?

De meeste gasten bestellen flessen. Met nieuwe ‘hulpmiddelen’ als Coravin zijn ook de duurdere wijnen probleemloos per glas te schenken, beamen alle sommeliers. Coravin is een heel handig om de exclusievere wijnen te schenken zonder bederfrisico. Wissel je wijnen per glas elke vijf tot zes weken met het menu. Diversiteit is belangrijk voor de wijnkaart en open wijnen. Als goede sommelier heb je vrijwel geen waste met open wijnen en je laat gasten nog eens wat nieuws proeven.

Bron: Foodbrigade / Foto: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/wijn-per-fles-of-per-glas

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg