fbpx

Wijn per fles of per glas?

De meeste gasten bestellen flessen. Met nieuwe ‘hulpmiddelen’ als Coravin zijn ook de duurdere wijnen probleemloos per glas te schenken, beamen alle sommeliers. Coravin is een heel handig om de exclusievere wijnen te schenken zonder bederfrisico. Wissel je wijnen per glas elke vijf tot zes weken met het menu. Diversiteit is belangrijk voor de wijnkaart en open wijnen. Als goede sommelier heb je vrijwel geen waste met open wijnen en je laat gasten nog eens wat nieuws proeven.

Bron: Foodbrigade / Foto: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/wijn-per-fles-of-per-glas

Laatste artikelen

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horeca vakbeurs van Rotterdam en omgeving voor ambitieuze horecaprofessionals en vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Als toonaangevend gastronomisch platform brengt...

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg