fbpx

Wijn per fles of per glas?

De meeste gasten bestellen flessen. Met nieuwe ‘hulpmiddelen’ als Coravin zijn ook de duurdere wijnen probleemloos per glas te schenken, beamen alle sommeliers. Coravin is een heel handig om de exclusievere wijnen te schenken zonder bederfrisico. Wissel je wijnen per glas elke vijf tot zes weken met het menu. Diversiteit is belangrijk voor de wijnkaart en open wijnen. Als goede sommelier heb je vrijwel geen waste met open wijnen en je laat gasten nog eens wat nieuws proeven.

Bron: Foodbrigade / Foto: ELLE Eten

https://social.tippr.nl/wijn-per-fles-of-per-glas

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg