fbpx

Zalm op 3 frisse manieren

Het gebruiken van ingrediënten op meerdere manieren in verschillende gerechten kan foodwaste voorkomen, maar zorgt er ook voor dat je met lagere inkoopkosten achterblijft.

Je kan zalm op verschillende manieren inzetten zoals:

– Zuid Afrikaanse gedraaide zalm met chakalaka crème en kaapse goudbessen
Dit Zuid Afrikaanse geïnspireerde gerecht wordt gemaakt door zalm van de bbq te maken (Braai = BBQ in het Zuid Afrikaans). De crème wordt gemaakt van tomaten, ui en peper, een tikje pittig dus.

– Braziliaanse zalm met mango en cassave
Cassave is een knol, het lijkt een beetje op aardappelen, en is een veel gegeten knol in de Latijns Amerikaanse landen.

– Amerikaanse cajun zalm
Cajun is een kruidenmix van paprikapoeder, knoflook, ui, cayennepeper en zwarte peper.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst inspiratie: Foodyard.nl

https://social.tippr.nl/zalm-op-3-frisse-manieren

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Knoflook in de spotlight: Beemster Garlic

Bresc Zodra je ermee werkt, proef je het verschil: Beemster knoflook is vers, zacht en verfijnd. Geen scherpe, overheersende smaak zoals van gedroogde knoflook, maar...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg