fbpx

3 TIPS: Het belang van je interieur (3)

Het interieur van jouw horecazaak zegt veel over de indruk die je wilt achterlaten. Het interieur kan je zaak maken of kraken en is een belangrijke pijler. Van de winnaars van de Bar&Restaurants Design Awards kun je veel inspiratie op doen voor je eigen horecazaak.

Onderscheid jou zaak met een echte eyecatcher!
Wanneer je een mega opvallende eyecatcher toevoegt aan het interieur, dan zal je horecazaak snel worden onthouden als het restaurant of de bar mét…. Dit kan een goede gasten-trekker zijn. Een voorbeeld hiervan is de eyecatcher aan het plafond in de centrale ruimte van de ADAM&CO (winnaar beste bar design Europa) dat de vorm aanneemt van een grote boom. De exclusieve club met 360 graden uitzicht en hoge ramen is een welbespraakt interieur waar je helaas alleen naar binnen kan als je member bent.

Bron: foodbrigade

https://social.tippr.nl/3-tips-het-belang-van-je-interieur-3

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg