fbpx

4 TIPS Hospitality: Entree

Op z’n tijd is het weer eens nodig je zaak een nieuwe boost te geven. Waar moet je nou het meeste op letten bij veranderingen binnen je zaak?
Een belangrijk aspect is de eerste indruk die de gasten van je zaak krijgen. Voor een eerste indruk krijg je maar één kans. Daarom is het enorm belangrijk als horecaondernemer met je concept hierop in te spelen door je entree en je terras zo aantrekkelijk en comfortabel mogelijk in te richten. De eerste indruk geeft aan wat mensen kunnen verwachten. De entree moet kloppen met het terras, hal en het gehele interieur van binnen, zodat gasten meteen een ‘welkom’ gevoel krijgen. Ook de hal is je visitekaartje. Besteed hier dus goede aandacht aan en zorg dat alles in één lijn is met het concept. Dat je het gevoel krijgt alsof je een verhaal binnenstapt. Ook kun je in de hal of in andere ruimtes kunstobjecten ophangen om de kwaliteit van het concept te versterken.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/4-tips-hospitality-entree

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg