fbpx

6 feiten over de ranking van Lekker 2019 (4-5) *

De 40e editie van de Lekker500 ligt in de winkels. De ranking van de meeste populaire restaurantgids van Nederland roept toch altijd weer spanningen en vraagtekens op. Wie bepaalt de ranking nou eigenlijk en hoe wordt de Lekker500 opgesteld? Hieronder op een rij een paar feitjes over de Lekker500.

4. Zo klein zijn de verschillen
Als een restaurant van plaats 3 naar nummer 7 zakt, wil dat niet zeggen dat het niveau achteruit is gegaan. Het verschil in de Top-10 is echt minimaal. Bij een algemene beoordeling zouden deze restaurants waarschijnlijk dezelfde classificatie krijgen.

5. Dit zijn de rapporteurs
Uiteenlopende mensen van middelbare leeftijd. Ze moeten goed kunnen proeven, beoordelen en signaleren, op de juiste manier kunnen rapporteren en uiteraard affiniteit hebben met de horeca. Ze kennen elkaar niet.

6. Zo kun je ze herkennen
Dit is lastig. Ze gedragen zich gewoon of hooguit als kritische of zeer geïnteresseerde gast. Maar ze maken ter plaatse geen notities en betalen zoals ieder ander de rekening.

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/6-feiten-over-de-ranking-van-lekker-2019-4-5

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg