fbpx

80/20

In toprestaurants zie je vaak de 80/20 verhouding terugkomen in de gerechten, met een beetje vlees en heel veel groente. Bij vegetarische gerechten wordt vrijwel geen gebruik meer gemaakt van vleesvervangers. Het gaat er nu om hoe je het vegetarische ingrediënt bereidt, zoals een romige bloemkoolcrème creëren door de bloemkool heel erg fijn te pureren. Of tofu in hele dunne lagen snijden waardoor de structuur anders wordt en je een andere, intense smaakbeleving krijgt. Precies waar gasten nu nieuwsgierig naar zijn.

https://social.tippr.nl/80-20

Laatste artikelen

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg