fbpx

80/20

In toprestaurants zie je vaak de 80/20 verhouding terugkomen in de gerechten, met een beetje vlees en heel veel groente. Bij vegetarische gerechten wordt vrijwel geen gebruik meer gemaakt van vleesvervangers. Het gaat er nu om hoe je het vegetarische ingrediënt bereidt, zoals een romige bloemkoolcrème creëren door de bloemkool heel erg fijn te pureren. Of tofu in hele dunne lagen snijden waardoor de structuur anders wordt en je een andere, intense smaakbeleving krijgt. Precies waar gasten nu nieuwsgierig naar zijn.

https://social.tippr.nl/80-20

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg