fbpx

Euroteken zorgt voor pijnprikkel

Vaak kiezen gasten een gerecht op basis van de prijs. Zet daarom geen eurotekens op je menukaart of op een stoepbord.

Een euroteken zorgt voor een kleine pijnprikkel en laat de gasten meer stilstaan bij de prijs. Zorg ervoor dat ze kiezen waar zij echt zin in hebben, in plaats voor een gerecht dat misschien twee euro goedkoper is. Als gasten eten waar zij echt zin in hebben, maakt dat de ervaring des te beter.

Bron © Consumatics

https://social.tippr.nl/euroteken-zorgt-voor-pijnprikkel

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg