fbpx

Salad farm

Laat je gasten zelf oogsten! Het saladebuffet lijkt bijna verleden tijd te zijn met deze nieuwe trend. Gasten kunnen zelf hun eten oogsten. Dit zorgt voor veel interactie tussen de horecazaak, werknemers en gasten. Laat je gasten jouw concept ontdekken en neem ze mee op een interactieve middag of avond uit. Gasten zullen deze ervaring zeker niet vergeten!

https://social.tippr.nl/salad-farm

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg