fbpx

Het nieuwe zondigen

We zijn ons vaak heel bewust van wat we eten en hier word door veel restaurants op ingespeeld. De tijd van eten zonder nadenken is misschien wel voorbij. Gasten willen weten wat ze eten en checken dit maar al te vaak. De super extreem gezonde trend is wel een beetje op de achtergrond gevallen, want clean eating is alweer wat afgenomen. Gasten willen een lekker snackje op zijn tijd, vooral met dit heerlijke zomer weer. Trending daarin zijn de luxe frietjes. Friet maar dan nog beter, met huisgemaakte truffelmayo door Sergio Herman of de friet met stoofvlees van Niven’s Frietdistrict. Goed zondigen is het nieuwe zondigen! Zo hoeven gasten zich niet meer schuldig te voelen.

https://social.tippr.nl/het-nieuwe-zondigen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg