fbpx

80/20

In toprestaurants zie je vaak de 80/20 verhouding terugkomen in de gerechten, met een beetje vlees en heel veel groente. Bij vegetarische gerechten wordt vrijwel geen gebruik meer gemaakt van vleesvervangers. Het gaat er nu om hoe je het vegetarische ingrediënt bereidt, zoals een romige bloemkoolcrème creëren door de bloemkool heel erg fijn te pureren. Of tofu in hele dunne lagen snijden waardoor de structuur anders wordt en je een andere, intense smaakbeleving krijgt. Precies waar gasten nu nieuwsgierig naar zijn.

https://social.tippr.nl/80-20

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg