fbpx

HOW TO: Belsazar cocktail

Het hippe Berlijnse vermoutmerk Belsazar heeft een duidelijke eigen stijl. De vermouts worden gemaakt van wijnen uit regio Bade, Scharzwäld en zijn ideaal voor een heerlijke, signature cocktail. Wij hebben een receptje voor je dat deze zomer niet kan ontbreken!

Ingrediënten:
– 50 ml Belsazar Red
– 20 ml Gosling’s Black Seal Rum
– 20 ml vers limoensap
– 15 ml zwarte bessen-siroop

Bereidingswijze:
Shake alle ingrediënten in een cocktailshaker gevuld met ijs. Schenk uit en strain in een tumblerglas gevuld met crushed ijs. Garneer met blauwe bessen, frambozen en een aardbei.

Credit: www.ingmardrinkt.nl

https://social.tippr.nl/how-to-belsazar-cocktail

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg