fbpx

SUSHITRENDS: De donut

Ben je klaar met de standaard sushi op de kaart en wil je de good old sushi eens een andere look geven? Maak dan eens een sushi donut.

Zelfde ingrediënten, andere look en misschien daarom wel iets lekkerder. Foodblogger Sam Murphy wilde voor de nationale donutdag iets aparts verzinnen en bedacht deze vegan sushi-donut. Het resultaat is een stapel kleurrijke en supergezonde donuts. Het is eigenlijk gewoon sushi in de vorm van een donut. Heel simpel, maar wel een lust voor het oog en een genot voor de maag.

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/sushitrends-de-donut

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg