fbpx

Lekkør Smørrebrød

Nieuwe trend in lunchland gespot. Namelijk: Smørrebrød. Het gerecht komt uit Denemarken en is eigenlijk niets anders dan roggebrood met boter en beleg. Toch is het heel gezond en ziet het er uit als een feestje. Smørrebrød heeft een basisopbouw. Hoe maak je het?

De eerste laag is een snee brood. De tweede laag is boter of ander soortgelijk smeersel. De derde laag is het basisingrediënt. Dit kan vlees, vis, ei of aardappel zijn. De laatste laag is een topping van smaakmakers zoals ingelegde groene-peperkorrels, tuinkers, forelkuit en rode-bietenkiem. Wij zijn verkocht!

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/lekkoer-smoerrebroed

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg