fbpx

TIPS: Menukaarten

Naast heerlijk eten, is de hygiëne in de rest van de bar of het restaurant ook erg belangrijk. Wat je vaak tegenkomt op menukaarten zijn vingerafdrukken, vlekken, versleten randen, enzovoort. Sommige menukaarten worden niet echt gezien als het visitekaartje van het bedrijf. De gast zit relatief lang met de kaart in de hand en bekijkt deze grondig. Een goed verzorgde, professionele kaart zegt veel over (de rest van) jouw restaurant. Elke dag een kleine controle en een doekje eroverheen zorgt er voor dat ook dit aspect in jouw zaak weer spik en span is voor de gast!

https://social.tippr.nl/tips-menukaarten

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg