fbpx

Opblaasbare bar

Wie zegt dat jouw locatie in een pand moet zitten dat bestaat uit bakstenen en cement? Je kunt natuurlijk ook gewoon een opblaasbare bar of restaurant beginnen. Oké, misschien hoeft dit een vaste locatie te worden, maar als pop-up restaurant of bar is dit wel een super tof concept. In Ierland zijn ze al langer bekend met dit fenomeen. Het lunchtkasteel is dusdanig ontworpen dat het lijkt op een traditionele Irish pub: een met lucht gevulde pub met een look-a-like openhaard, schoorsteen en rieten dak. Er passen maar liefst 70 mensen in die, net als in een “normale” bar, aan een tafel kunnen zitten.

Foto credit: The Paddy Wagon Pub

https://social.tippr.nl/opblaasbare-bar

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg