fbpx

Horeca zonder personeel

In San Francisco is een (voor Nederland) vernieuwend concept neergezet: een fastfresh concept waarbij gasten op een iPad hun eten bestellen, met hun creditcard door de gleuf swipen en onzichtbare koks direct aan de slag gaan met het eten. Op een beeldscherm verschijnt na een aantal minuten een nummer van het luikje waarin het gerecht klaar staat. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de eerste Eatsa winkel zijn deuren opent op het Europees continent. Of is dit stiekem gewoon afgekeken van de FEBO?

Foto credit: Eatsa

https://social.tippr.nl/horeca-zonder-personeel

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg