fbpx

Buiten openingstijd serveren

Bij Sprinkles in Beverly Hills is het mogelijk om ook na sluitingstijd te genieten van de gerechten op de menukaart. Dit selfservice concept is mede mogelijk doordat het cupcakes worden geserveerd en het dus geen verse, warme maaltijden zijn. De eigenares van deze horecazaak wilde de behoefte van haar gasten ook buiten openingstijd bevredigen. Gasten kunnen op een scherm hun gewenste cupcake invoeren, waarna het via een machine naar buiten komt. Dit concept zorgt ervoor dat gasten die naar die zaak willen gaan niet vast zitten aan een bepaald tijdstip, maar juist kunnen gaan wanneer het hen uitkomt.

https://social.tippr.nl/buiten-openingstijd-serveren

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg