fbpx

Tof concept aan de haak geslagen

Bij Zauo tillen ze de farm to table basis naar een hoger level. Dit Japanse restaurant geeft haar gasten de mogelijkheid om zelf met de hengel uit te gooien en het diner aan de haak te slaan. Super tof concept, omdat de gast nu ook echt deelneemt aan het avondeten. Restaurants willen steeds vaker een echte beleving bieden, vooral omdat het één van de weinige dingen is waarin een zaak zich kan onderscheiden van de rest. Horeca professionals blijven zoeken naar unieke concepten, om de onderneming naar een hoger level te tillen voor zichzelf en voor de gast.

https://social.tippr.nl/tof-concept-aan-de-haak-geslagen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg