fbpx

Circulair bier brouwen

Bij bierboerderij Arrowood Farms in de staat New York wordt bier circulair gebrouwen. Dit circulair brouwen houdt in dat het met eigen hop en met de smaak van het seizoen wordt gebrouwen. Wat Arrowood Farms onderscheidt van andere brouwerijen is dat de natuur het proces bepaalt. De boerderij is er op gericht om alle, maar dan ook alle, aspecten van de boerderijproductie te integreren in een zelfonderhoudend, cyclisch systeem waarbij het bierbrouwproces centraal staat. Dit is natuurlijk niet voor elke horeca ondernemer mogelijk, maar wel tof om te zien op wat voor manier een ander bedrijf zo’n project opzet.

https://social.tippr.nl/circulair-bier-brouwen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg